top of page

Værelser, faciliteter og beliggenhed

 

Sønderskovhjemmet har plads til 42 beboere som har hver sit værelse. Der er stor forskel på værelserne, hvor de største fungerer som små udslusningslejligheder, mens de mindste værelser er på ca. 12 kvm. Derudover er der fælles lokaler med fjernsynsstue, billardstue, avisstue og en fælles spisestue, samt 2 små køkkener, som kan benyttes eks. hvis man ind imellem ønsker at lave sin egen mad. Vi har endvidere en kælder med diverse træningsfaciliteter, ligesom vi har computere/trådløst internet til fri afbenyttelse. Sønderskovhjemmet er placeret i naturskønne omgivelser, midt i en skov ca. 3 km fra nærmeste by Toreby, hvor der er en lille købmand.

 

Sønderskovhjemmet ligger ude på landet ved Flintinge. Der er 3 km til nærmeste købmand og 10 km til Nykøbing F., som er en lille købstad med mange forskellige forretninger og butikker. Der er få gange dagligt mulighed for offentlig transport, men derudover kan man benytte en god flextrafik ordning. Endelig har Sønderskovhjemmet faste ture til indkøb, lægebesøg m.v. i Nykøbing F.

 

Ud over de mange rekreative muligheder på hjemmet, er der også rigtig gode faciliteter for beskæftigelse på hjemmet. Vi har et par gode værksteder, hvor vi kan lave vedligeholdelsesopgaver, brændeproduktion, pileflet og mange andre spændende opgaver. Det er kun fantasien som sætter grænser. Det vigtigste i beskæftigelsen er, at vi grundlæggende har en overbevisning om, at det er godt for alle mennesker, at have noget at tage sig til og skabe en god struktur på dagligdagen.

bottom of page