top of page
  • Kim Eriksen

Det er en dejlig årstid. En tid hvor vi kan se frem mod lysere tider, hvor døgnet er vendt, så der nu er flere lyse end mørke timer i døgnet. Oveni er vi også kommet ind i en fase, hvor vi kan begynde at se frem mod vaccinationer og dermed en tid, hvor Corona ikke længere skal definere vores måder at være sammen på. Hvor bliver det dejligt.

Det er minder lidt om Påsken budskab. Det hele begynder med Skærtorsdag og langfredag. De dage, hvor tingene ser lidt håbløse ud. Hvor de mørke skyer trænger ind over og hvor angsten for fremtiden melder sig. Det er lidt den samme stemning som kan brede sig i en tid med Corona og nye mutationer, tvivl på vacciner og bekymring for hvor det hele udviklinger sig hen. Indimellem kan angsten og frygten for fremtiden melde sig. Jeg tænker, at det må være lidt den samme følelse, som har ramt disciplene da Jesus bliver arresteret. Den fremtid de troede på er pludselig totalt forandret, hvad skal de stille op?

Heldigvis går der ikke mange dage, så kommer vi til Påskedag, opstandelsesdagen. Dagen hvor lyset, livet og troen vender tilbage.

Heldigvis lever vi i en tid, hvor vi ved at efter Skærtorsdag og Langfredag kommer der en Påskedag. Som vi altid ved at efter vinter, kulde og mørke venter forår, sommer og sol.

Det var fantastisk her i ugen op til Påske, at vi på Sønderskovhjemmet kunne finde havemøblerne frem og sidde samme i gården med kaffen og nyde solens stråler. På en eller anden måde bliver hele livet lidt lysere og fremtiden tegner bedre.

Selvom livet er svært for mange mennesker her på Sønderskovhjemmet, så kan man ikke andet end glæde sig i denne tid. Vi glæder os også til en dejlig og hyggelig påskefrokost for mændene Påskesøndag. Det er vigtigt for os, at vi på den måde markerer at året har sin gang og ikke hver dag er ens. Det er vigtigt at markere de lyspunkter og højtider, som for os alle sætter rammerne om livet.

Der sker hele tiden nyt på Sønderskovhjemmet. Noget at det nye er, at vi har fået nye dyr på markerne. Vi har fået en flok æsler som skal erstatte vores køer. Æslerne er helt nye, så de skal lige vænne sig til omgivelserne, men efter sigende skulle de være meget søde, kælne og tillidsfulde. Vi håber, at de kan være til stor glæde for mændene. Om ikke andet så er det altid et dejligt syn at nyde livet og dyrene omkring vores smukke sted.

Med denne lille hilsen ønskes alle en rigtig dejlig Påske.
Comments


bottom of page