top of page

Køkkenet

 

Der er to beboere som dagligt hjælper med i køkkenet på dagholdet. Det begynder fra morgenen, hvor vi gør klar til morgenmaden. Efter det skal der laves varm middagsmad, samt tilberedes aftensmad. Derudover skal der måske bages eller tilberedes noget op til højtiderne.

Den sidste tirsdag i måneden holdes der madmøde hvor alle beboerne har mulighed for at komme med deres ønsker til menuen.

 

Når en beboer har fødselsdag må han selv bestemme en 2 retters menu er det en rund fødselsdag er det en 3 retters menu, samt kage til eftermiddagskaffen og selvfølgelig er der også sang og en gave.

Når vi nærmer os julen skal der selvfølgelig diskes op med hjemmebagte småkager, klejner, æbleskiver, der er noget beboerne godt kan lide og være med til at lave , vi har også en eftermiddag hvor vi allesammen hygger os med at laver konfekt og får gløgg .

Juleaften får vi andesteg /gåsesteg med rødkål, brunede kartofler m. m. samt ris a la mande med kirsebærsauce og selvfølgelig mandelgave og senere julegaver, konfekt m. m.

Julefrokoster er der også et par stykker af, hvor beboerne er med til at tilberede maden for så senere servere den og selvfølgelig spise den.

Af andre arrangementer som beboerne hjælper til med, er vores store sommerfest hvor vi har et stort kagebord med lækker kage som skal bages og anrettes og vores årlige grill fest med lækre salater.

bottom of page